keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Blondi: Naisen paras kaveri kertaa kaksi

Sain anonyymin pyynnön palautelaatikon kautta. Minua pyydettiiin kauniisti julkaisemaan kuva käyttämästämme hyrrästä. Peikko antoi luvan tehtävän suorittamiseen, joten tässä hyrrämme kertaa kaksi. Kaksi siltä varalta, että hyrrä joskus menee rikki - asian suhteen ei kannata ottaa riskejä.

Hyrrä kertaa kaksi <3

Hyrrä on viralliselta nimeltään Magic Wand, mutta pidämme itse nimestä hyrrä. Se on kauniimpi nimi kuin wand tai sauva, joksi monet sitä kutsuvat. Hyrrä on kehitetty alunperin niskojenhierontalaitteeksi. Jollaisena se epäilemättä aluksi toimikin, kunnes kekseliäät kotirouvat Amerikassa alkoivat käyttää sitä ihan johonkin muuhun. Alkuperäistä hyrrää ei ole helppo saada Suomesta, ja Jenkeistä tilaamalla siinä on vääränlaiset sähkösysteemit. Mutta maailma on täynnä edullisia ja laadukkaita kopioita - meillä on käytössä tämä malli. Hintaa laitteella on n. 50 euroa ja se on hintansa arvoinen. Hyrrä on ladattava eli se toimii tehokkaasti ja pitkään ilman johtoa. Ladatessa johto laitetaan ihan normaaliin pistorasiaan, ja se on siinä.

Hyrrällä saa klitorikselle aivan mahtavan stimulaation eikä siitä lopu teho kesken. Kuten ei akkukaan. Meillä minun tehtäviini kuuluu huolehtia hyrrän latauksesta. Se on minun omaksi parhaakseni, sanoo Peikko. Hyrrän kestoikä on pitkä - molemmat hyrrät ovat olleet Peikolla jo vuosia. Ja nyt meillä todella kovalla käytöllä puolitoista vuotta.

En ollut ennen pervoilun aloittamista kuullutkaan kyseisestä kapistuksesta, saatika nähnytkään sellaista. Ensitreffeillämme - kun olimme päässet luokseni ja vaatteeni olivat jotenkin mystisesti kadonneet päältäni, Peikko kaivoi kassista esille hyrrän. Ja se oli menoa. Sittemmin olen oppinut, että lähes jokaisella pervolla on hyrrä kaapissa. Suosittelen lämpimästi!

7 kommenttia:

  1. Sama värkki löytyy, enkä pois antaisi, ihana!!

    VastaaPoista
  2. Koskaan en ole kokeillut. Pitäisi varmaankin jo pikkuhiljaa. :)

    VastaaPoista
  3. Jaa että toi on se hyrrä::)
    Seksikaupoissa harvoin tuollaista näkee. Ihmetellytkin asiaa koska kumminkin pornokuvisssa varsinkin bondagekuvissa tuo on ihan vakiolaite.Taidan pistää tilaukseen..Itseasiassa tuo saattas sopia myös peniksen pään hierontaan. Joskus oon hieronut hieromasauvalla yhtä herkkää kohtaa esinahahasta ja saanut aika nopeeen orkun. Tuosssa varmaan tehoja vielä enemmän kuin tavan sauvassa. Miten pitkä tuo muuten on? Veikkaan 30 cm?

    VastaaPoista
  4. Joo, pituus on aika tarkkaan 30 cm ja hierova osa on ison nyrkin kokoinen. Ja koska laite on alunperin lihaksia varten, niin tehoja löytyy...

    VastaaPoista
  5. Jep, kiitti vielä tosta Hyrrä-esittelystä! Tämänviikon ollut ahkerassa käytössä. Tehokas tosiaan ja maltan tuskin oottaa kun viikonloppuna naiseni tulee käymään ja norm. dildon sijaan hän saakin maistaa jotain muuta..;)

    VastaaPoista
  6. Onhan tuo hyvä, mutta tuo pää on liian iso.

    Esim. tuo on paljon parempi http://www.hotlips.fi/tuote/wand-massager-purppura/3006010116/

    VastaaPoista
  7. Varmasti pitkälti makuasioita, minkä kokoinen kenellekin toimii. Meillä nykyään käytössä tämä:http://www.mchurt.eu/product_info.php/info/p998_Fairy_Black_Edition_Massager.html ja tämä http://www.mchurt.eu/product_info.php/info/p276_Wicked_Wand_Silicone_Massager.html. Ja tykkään ehdottomasti noista tuosta viimeisimmästä, jossa on isompi pää :).

    //blondi

    VastaaPoista